Mustáros majonézes olívás tonhalkrém
2015. február 07. írta: GasztroÉden

Mustáros majonézes olívás tonhalkrém

tonhalkremes_szendvics-001.jpg

Hozzávalók (2 személyre):

 

1 tonhalkonzerv

2 ek mustár

2 ek majonéz

5 dkg paprikával töltött olívabogyó

0,5 citrom leve

ízlés szerint só

ízlés szerint bors

0,5 lilahagyma nagyon apróra vágva

(opcionális: tejföl)

 

A tonhalról öntsük le az olajat, tegyük egy tálba és adjunk hozzá minden hozzávalót. Ha van tehetünk bele tejfölt is. Pirított kenyérre kenve, paradicsommal hegyes erős paprikával igazán finom. De készítettem már feta sajttal, kígyó uborkával is. Az alap tonhalkrém melegszendvicskrémként is finom. De sokféleképpen lehet variálni, reszelt sajttal, vagy akár vegyes friss roppanós salátára öntve is kiváló. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr427148569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása