Fokhagymás zöldbab (köret)
2015. április 19. írta: GasztroÉden

Fokhagymás zöldbab (köret)

dscn6827.JPG

Hozzávalók:

500 g mirelit zöldbab

60 g margarin

1 tk ételízesítő 

2 gerezd fokhagyma

bors

 

A felolvasztott margarinra tesszük a babot, a fokhagymát, majd megvárjuk amíg levet ereszt. Ekkor rátesszük az ételízesítőt, a borsot, ha szükséges akkor sót, majd lefedjük fedővel, és kis lángon legalább fél órát pároljuk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr787381122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása