töltött tojás újhagymás burgonya salátával
2015. április 19. írta: GasztroÉden

töltött tojás újhagymás burgonya salátával

dscn6683.JPG

Hozzávalók

4 egésztojás

2 nagyobb burgonya

2 újhagyma

1 tk dijoni mustár

2 tk citromlé

1 tk csípős torma

3 ek olaj

bors

ételízesítő

2-3 ek tejföl

 

A burgonyát vágjuk apró kockára, sós vízben főzzük meg. A tojásokat főzzük keményre, vágjuk ketté, a sárgáját tegyük egy tálba, és az olajjal egy villa segítségével alaposan dolgozzuk el. Adjuk hozzá a mustárt, tormát, citromlevet, sót, borsot, ételízesítőt alaposan dolgozzuk el. Egy habkinyomó segítségével töltsük a tojásokba, a maradékot keverjük el a tejföllel, majd tegyük hozzá a burgonyát, szükség esetén sózzuk. Az újhagymát aprítsuk bele, a zöld részét is szeljük fel apróra, a díszítéshez hagyjunk meg egy keveset. Tegyük egy tálba a salátát, majd helyezzük a tetejére a tojásokat, szórjuk meg a zöldhagymával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr877381030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása