Hozzávalók
4 egésztojás
2 nagyobb burgonya
2 újhagyma
1 tk dijoni mustár
2 tk citromlé
1 tk csípős torma
3 ek olaj
só
bors
ételízesítő
2-3 ek tejföl
A burgonyát vágjuk apró kockára, sós vízben főzzük meg. A tojásokat főzzük keményre, vágjuk ketté, a sárgáját tegyük egy tálba, és az olajjal egy villa segítségével alaposan dolgozzuk el. Adjuk hozzá a mustárt, tormát, citromlevet, sót, borsot, ételízesítőt alaposan dolgozzuk el. Egy habkinyomó segítségével töltsük a tojásokba, a maradékot keverjük el a tejföllel, majd tegyük hozzá a burgonyát, szükség esetén sózzuk. Az újhagymát aprítsuk bele, a zöld részét is szeljük fel apróra, a díszítéshez hagyjunk meg egy keveset. Tegyük egy tálba a salátát, majd helyezzük a tetejére a tojásokat, szórjuk meg a zöldhagymával.