Tonhalsaláta
2015. február 07. írta: GasztroÉden

Tonhalsaláta

tonhalsalata.jpg

Nem nagyon voltam oda a konzervhalakért, de egyszer kipróbáltam egy tonhalkrémet, amelyben szintén volt mustár és citromlé, ebből jött az alap ötlet a salátára. 
 
Hozzávalók (2 adaghoz):
 
20 dkg tonhalkonzerv
3 közepes db paradicsom
1 közepes db lilahagyma
10 dkg olajbogyó
0.5 citromból nyert citromlé
1 ek dijoni mustár
só ízlés szerint
1 ek majonéz
1 ek olívaolaj
bors ízlés szerint
 
Az olívaolajat, mustárt, majonézt, citromlevet, sót, borsot összekeverjük egy tálban, beledaraboljuk a paradicsomot, lila hagymát, lecsepegtetett olívabogyót (paprikával töltöttet használtam), majd a lecsepegtetett tonhalat.
20-30 percig érdemes fogyasztás előtt állni hagyni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr147148581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása