Saláták - Francia saláta II.
2020. május 08. írta: GasztroÉden

Saláták - Francia saláta II.


img_20200425_195444.jpg

Hozzávalók: 

  • 5-6 db csemege uborka 
  • 1 kg franciasaláta alap (kukorica,borsó, répa, burgonya)
  • 1 lilahagyma 
  • 5 db főtt tojás
  • 1 nagy tejföl
  • 3 ek mustár 
  • 2 ek citromlé
  • 1 tk só
  • bors 
  • 1 tk cukor
  • 2 ek majonéz

A zöldségeket megfőzzük sós vízben. Az uborkát, lila hagymát, főtt tojást felaprítjuk. A tejfölt a mustárral, majonézzel, sóval, borssal, citromlével, cukorral össze keverjük. Majd hozzá adjuk a főtt zöldségeket, hagymát, tojást, uborkát. Hűtőbe tesszük és jó ha tud pár órát állni fogyasztás előtt, hogy jobban össze érjenek az ízek. 

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr3215657858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása