Saláták - töltött paradicsom
2020. május 07. írta: GasztroÉden

Saláták - töltött paradicsom

img_20170506_154533.jpg

Hozzávalók: 

  • 4 db egész paradicsom 
  • 4 tojás 
  • 1 kis pohár tejföl 
  • 100 g füstölt sajt
  • 2 ek mustár 
  • 1 ek citromlé 
  • 1 tk cukor 
  • 4 ek majonéz
  • bors 
  • 2 szem burgonya 
  • 4 db csemege uborka 
  • petrezselyem 

A burgonyát kockára vágjuk megfőzzük sós vízben. A tojásokat szintén. A tejfölt, a mustárral, citromlével, sóval, borssal, majonézzel, cukorral elkeverjük. Az uborkát felaprítjuk, majd az egészet össze keverjük a főtt burgonyával és az össze vágott főtt tojással, sajttal. A paradicsomok belsejét egy kanál segítségével kivesszük. Megöltjük a salátával, majd a tetejét rá helyezzük. Tálaláskor a salátából helyezzünk egy keveset egy tálra majd arra "ültessük" a töltött paradicsomokat és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr8815657580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása