Hozzávalók:
- 4 db egész paradicsom
- 4 tojás
- 1 kis pohár tejföl
- 100 g füstölt sajt
- 2 ek mustár
- 1 ek citromlé
- 1 tk cukor
- 4 ek majonéz
- só
- bors
- 2 szem burgonya
- 4 db csemege uborka
- petrezselyem
A burgonyát kockára vágjuk megfőzzük sós vízben. A tojásokat szintén. A tejfölt, a mustárral, citromlével, sóval, borssal, majonézzel, cukorral elkeverjük. Az uborkát felaprítjuk, majd az egészet össze keverjük a főtt burgonyával és az össze vágott főtt tojással, sajttal. A paradicsomok belsejét egy kanál segítségével kivesszük. Megöltjük a salátával, majd a tetejét rá helyezzük. Tálaláskor a salátából helyezzünk egy keveset egy tálra majd arra "ültessük" a töltött paradicsomokat és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
Jó étvágyat!