"Klasszikus" uborkasaláta
2015. április 19. írta: GasztroÉden

"Klasszikus" uborkasaláta

dscn6701.JPG

Hozzávalók:

2 kígyóuborka

2 gerezd fokhagyma

1 kk pirospaprika

ecet, cukor, só

 

Az uborkát legyaluljuk, lesózzuk. A salátaléhez a fokhagymát lereszeljük, ecettel, kevés sóval, cukorral, vízzel elkeverjük ízlés szerint. Majd 30-40 perc után az uborkát kinyomkodjuk a lébe tesszük, a tetejét megszórjuk pirospaprikával és 1-2 órára hűtőbe tesszük fogyasztás előtt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr257381004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása