Hozzávalók:
- 100 g gomba
- 1 vöröshagyma
- 100 g szalonna
- 200 g mirelit spenót porció/friss leveles spenót
- 1 gerezd fokhagyma
- 50 g olíva bogyó
- 3 tojás
- só
- bors
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- kevés uborka
- 1-2 ek sertés zsír
- 100 g feta sajt
A vöröshagymát felcsíkozzuk majd a zsíron pirítani kezdjük. Hozzá adjuk a kockára vágott szalonnát, majd a gombát. Ha megpirult hozzá tesszük a spenótot, aprított fokhagymát majd pár perc alatt ezekkel is össze pároljuk, sózzuk, borsozzuk majd hozzá tesszük az olíva bogyót és a fetát amivel 1 perc alatt össze pirítjuk. A tojásokat felverjük és a párolt zöldségekhez adjuk.
Tálaláskor apróra vágott paradicsom, paprika, uborka kombinációval szórhatjuk meg.
Jó étvágyat!