Tejfölös-zöldbabos csirke Pirospaprikától
2015. február 16. írta: GasztroÉden

Tejfölös-zöldbabos csirke Pirospaprikától

gomba.JPG

Hozzávalók: 

500 g csirkemell kockára vágva

100 g gomba

100 g zöldbab

1 nagyobb vöröshagyma

1 közepes paprika

1 közepes paradicsom

1-2 kk pirospaprika

3-4 ek tejföl

ízlés szerint só

ízlés szerint bors

kevés olaj

A vöröshagymát kockára vágva kevés olajon megdinsztelünk, hozzáadjuk a pirospaprikát, gombát, zöldbabot és a csirke mellet. Sózzuk, borsozzuk majd pároljuk pár percig, majd engedjük fel annyi vízzel ami ellepi. Adjuk hozzá a feldarabolt paradicsomot, paprikát majd lassú tűzön főzzük. Ha elfő a leve, akkor a vizet pótoljuk. Mikor a hús megpuhult ízlés szerint keverjük bele a tejfölt és ismét forraljuk össze. Tésztával vagy rizzsel tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr107180703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása