Zöldborsós csirkemájpörkölt
2015. február 07. írta: GasztroÉden

Zöldborsós csirkemájpörkölt

borsos_csirkemajporkolt.jpg

600 g csirkemáj

200 g zöldborsó

3 vöröshagyma

1 paradicsom 

1 paprika

ízlés szerint só

ízlés szerint bors

0.5 tk ételízesítő

olaj (olíva/napraforgó)

1 tk fűszerpaprika

 

Kevés olajon üvegesre pároljuk a hagymát, rádobjuk a paprikát, májat, paradicsomot, tv paprikát, majd annyi vízzel felengedjük amennyi ellepi. Fedővel lefedve 15-20 percig pároljuk. Rátesszük a zöldborsót (fagyasztott), ételízesítőt, borsot majd készre főzzük. A végén ízlés szeirnt sózzuk. 

Rizst vagy tarhonyát szoktam hozzá készíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroeden.blog.hu/api/trackback/id/tr307148639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása