Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- 10 dkg tarja/sonka
- 20 dkg trappista sajt
- só,bors
- liszt
- morzsa
- tojás
- sütéshez olaj
A csirkemellfiléket nagyobb szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk majd minden szeletre tegyünk egy darab sajtot, és egy darab tarját. A húsokat fel is tekerhetjük vagy rá helyezhetünk egy másik szelet csirke mellet. Utóbbi esetben a széleket szórjuk meg liszttel és jól nyomkodjuk össze, majd egy tálcára helyezve tegyük mélyhűtőbe 20-30 percre, így nem fog szétesni sem sütés sem panírozás közben. Ha a göngyölést választjuk akkor a feltekert húsokat szintén érdemes mélyhűtőbe helyezni panírozás előtt.
Ha a mélyhűtőben eleget pihent, akkor a szokott módon bepanírozzuk (liszt, tojás, morzsa), és 180°C olajban 10-15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!